Expres menu Butter chicken - 2 porce, 600g

České hospody a kempy příliš orientální kuchyni nenabízí. Vezměte si na cesty tedy svoji - klasiku orientu máslové kuře. Více

Výrobce EXPRES MENUKód produktu CV0005098

199 Kč

ks

Výrobce EXPRES MENUKód produktu CV0005098

V českých hospodách a kempem se vaří pořád to stejné. Najít nějaké jiné menu je trochu oříšek. Buď musíte zvolit opravdu drahou restauraci nebo si jídlo uvařit sám. Ale to si pak neužijete dovolenou. Tak co s tím? Vezměte si s sebou jídlo uvařené profesionálním kuchařem. Na vás bude jenom jídlo ohřát a vychutnat si ho.

V pytlíku jsou 2 porce máslového kuřete. Je to orientální klasika. Kousky kuřecích prsou ve smetanové omáčce, s kořením garam masala, zázvorem, kurkumou a koriandrem. V pytlíku není příloha. Doporučujeme si u nás dokoupit i hotovou rýži. A pak požitek bude dokonalý. Sousedy z kempu budete muset odhánět, všichni budou chtít ochutnat.


Není třeba uchovávat v ledničce (snese 1-30°C), trvanlivost 10let!

Složení :

kuřecí prsa (33 %), rajčata krájená [rajčata (60 %), rajčatová šťáva, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová], smetana, máslo (7,2 %), cibule, koření garam masala, limetková šťáva, česnek, sůl kamenná, koriandr, zázvor mletý, kurkuma, skořice mletá, římský kmín




Jak to funguje? Jak je možné, že vydrží čerstvá 10 let? :

  • základem je VÝBĚR KVALITNÍCH SUROVIN - bez kvalitních surovin není kvalitní produkt
  • ŽÁDNÁ CHEMIE! - nepoužíváme žádné konzervanty (konzervanty, rychlosoli, umělá sladidla, stabilizátory, barviva, dochucovadla, kořenící směsi, apod.) a ani to není potřeba
  • veškerá JÍDLA JSOU VAŘENA V KUCHYNI, ŠPIČKOVÝM KUCHAŘEM (žádná výrobní linka), za použití tradičních postupů, které používaly už naše babičky - vývary táhnuté přes noc, zelenina restovaná na oleji lisovaném za studena, maso pečené v páře
  • máme BEZLEPKOVÉ ZAHUŠŤOVADLO - speciálně naším kuchařem vytvořená směs kukuřičné a rýžové mouky (méně kalorická, lepé stravitelná, chuťově nerozlišitelná od normální mouky)
  • aby byla zaručená trvanlivost, je nutné aby od začátku vaření teplota jídla neklesla po 70°C - po uvaření se jídlo ihned vloží do bezbariérového sáčku - sáček se hermeticky zavře zatavením - kompletní produkt se ještě sterilizuje (dojde k šokovému zahřátí na vysokou teplotu a pak se zchladí)
  • pokud nedojde k porušení sáčku, jídlo vydrží čerstvé a se stejnými chuťovými vlastnostmi 10 let. Je to vpodstatě konzerva v pytlíku.



Další benefity :

  • podporujeme místní zemědělce, všechny suroviny pochází z našeho nejbližšího okolí
  • používáme sezónní suroviny, čerstvě nasbírané (díky dlouhé trvanlivosti to není problém)
  • bezbariérový sáček při výrobě produkuje výrazně méně CO2 než klasické konzervy a sklo
  • kvalitní potraviny
  • používáme živou vodu - potřeba koření a soli se tak sníží o 30%
  • vaše zdraví zaplesá - kvalitně a zdravě se najíte, díky nízkému obsahu solí a koření a nepoužívání chemie vaše tělo získá jen zdravé živiny